PANIK

har panik just nu. har varit så upptagen med att ha kul att jag glömde bort skolan helt och hållet ( jag menar det ) sist jag satt ner och plugga va säkert för 3 veckor sedan. men fick veta idag att jag har biologi prov imorgon och att vi hade so läxa som skulle vara inne igår :( kan ni förstå  det?
ibland känns det som om jag bara vill ge upp och bara nöja mig med den betyget som jag har just nu men när jag tänker efter så är det ingen bra idag. det finns massa med idioter där ute som inte tror att jag kan lyckas med saker och ting och ska bevisa för dem att jag kan om jag bara vill. så ska nog sitta ner hela dagen och plugga så jag får bra resultat på biologi provet. ( önska mig lycka till )
har panik just nu. har varit så upptagen med att ha kul att jag glömde bort skolan helt och hållet ( jag menar det) sist jag satt ner och plugga va säkert för 3 veckor sedan.
men fick veta idag att jag har biologi prov imorgon och att vi hade so läxa som skulle vara inne igår :( kan ni förstå  det?
ibland känns det som om jag bara vill ge upp och bara nöja mig med de betyget som jag har just nu men när jag tänker efter så är det ingen bra ide. det finns massa med idioter där ute som inte tror att jag kan lyckas med saker och ting och ska bevisa för dem att jag kan om jag bara vill. så ska nog sitta ner hela dagen och plugga så jag får bra resultat på biologi provet. ( önska mig lycka till )
389489_306040096090298_132146093479700_1167756_37850106_n_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0